Survivor Nagihan Karadere ölümden döndü! Korku dolu anları anlattı

Survivor Nagihan'ın ölümden dönme hikayesi herkesi derinden sarsarken, korku dolu anlarıyla adrenalin yükseltiyor. Nagihan'ın yaşadığı kaza sonrası duygularını paylaştığı anlar, izleyenleri de hüzünlendirdi. #Survivor #NagihanKaradere #JetSkiKazası

survivor nagihan kar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor All Star’ın heyecan dolu bölümlerinde adrenalin dorukta! Son ödül oyununu kazanan Kırmızı Takım, Turks ve Caicos Adaları’nda ultra lüks bir villada konaklama hakkı elde etti. Ancak, ödülün keyfini çıkaran yarışmacıların arasında yaşanan bir kaza tüm ekibi korkuttu.

Jet skiyle turlarken kontrolü kaybeden Yunus Emre, Nagihan’ın üzerine doğru hızla ilerledi. Korkunç çarpışmanın ardından Nagihan’ın kullandığı jet ski ortadan ikiye bölündü. Nagihan Karadere, bu korkunç anların ardından büyük bir öfkeyle tepki gösterdi.

survivor nagihan kar 1

“Öldürüyordu beni, öyle gözü kör geldi ki. Bu adamla hiçbir şey yapılmaz. Ağabey ölüyordum lan ölüyordum!” diyerek Yunus Emre’ye sert çıktı.

Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğulan Nagihan, “Hayatımda hiç bu kadar ölümle burun buruna geldiğim bir anım olmamıştı. Hani derler ya ‘hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti’, sadece kızımı düşündüm. Çaresiz bir şekilde yaşıyor olduğuma inanmaya çalışıyorum.” dedi.

Yunus Emre ise “Öyle büyük bir kaza yaşadık ki hiçbirimize bir şey olmaması Yaradan’ın bir mucizesi.” dedi.

Survivor Nagihan Karadere ölümden döndü! Korku dolu anları anlattı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!