Survivor Nagihan Karadere bakın aslen nereliymiş! Kimse bilmiyordu…

Survivor efsanesi Nagihan Karadere'nin, son tartışmaların ardından hangi kökenden geldiği merak konusu oldu. Bakın, aslında nereli! #Survivor2024 #NagihanKaradere #AslenNereli

survivor nagihan kar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor’ın unutulmaz kahramanı Nagihan Karadere, adı her zaman sosyal medyanın sıcak konularından biridir. Her deneyimden sonra, geriye döndüğünde daha da güçlenerek geri dönen ve tartışmalarda sakinliğini koruyabilen bu cesur kadın, çevresindeki insanları da derinden etkilemeyi başarır. Bu aralar Nagihan, Acun Ilıcalı ile gerçekleşen bir tartışma sonrasında adı yeniden gündemlerde.


Survivor All Star 2024’de geçen akşam Nagihan ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında yaşanan anlaşmazlık, geceye damgasını vuran olay oldu. Adada yaşanan bu çekişme sonrasında, Nagihan, Aleyna’yı itti ve bu durum Acun Ilıcalı’yı zor durumda bıraktı. Bu durum sonrasında Nagihan Karadere hakkındaki araştırmaların sayısı arttı.Nagihan Karadere hakkında bilgi sahibi olmak isteyen hayranları, onun hakkında bilgi almak için masaüstü ve cep telefonlarından arama çalışmalarına hız verdi.


Nagihan Karadere nereli?

Daha büyük bir sır örtüsü altında bulunan, düşünülenin aksine, Nagihan Karadere’nin aslen nereli olduğu konusu hakkında çıkan sonuçlar, hayranlarını tatlı bir sürprizle karşıladı. Bu iddialı ve cesur kadın hakkında bir şeyler öğrenmeyi seviyorsanız, Nagihan Karadere, 27 Aralık 1984 tarihinde, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğmuştur. Üçüncü kez Survivor’a katılan ve son olaylar sonucunda diskalifiye olma tehlikesiyle karşı karşıya olan Karadere’nin kaderi, bu akşamki yeni bölümde Acun Ilıcalı’nın elinde olacak.

Survivor Nagihan Karadere bakın aslen nereliymiş! Kimse bilmiyordu…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!