Survivor ekibine polis operasyonunun perde arkası ortaya çıktı

Survivor All Star'ın son bölümündeki beklenmeyen olayı aydınlandı. Bir yarışmacının Kolombiya'daki bir kişiden ödünç telefon alarak babasına mesaj göndermeye çalışması ve bunun sonucu ortaya çıkan polis operasyonu ile ilgili detaylar katılımcıları havaalanında 1 saat bekleten polis operasyonunun perde arkası. #Survivor #SaffetAktuglu #PolisOperasyonu

adada benzeri gorulm
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8’in fenomen yarışması Survivor All Star, son günlerde birçok tartışmayı da beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz günlerde, Dominik Cumhuriyeti’nde yaşanan bir olay Survivor ekibine yapılan bir polis operasyonuyla sonuçlandı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalardan sonra, olayın perde arkası da ortaya çıktı.

Survivor All Star’ın dünkü bölümünde Ilıcalı, ada konseyi sırasında polis baskını hakkında gerçekleri anlattı. Bu olayın, Seda Aktuğlu adlı yarışmacının Kolombiya Havalimanı’nda yaptığı bir hareket sonucunda gerçekleştiğini belirtti.

survivor da polis ba 2

Aktuğlu, “Havalimanında tuvalete gittim. Ancak temizlik yapıldığı için bana izin verilmedi. Bir kızın elinde telefon vardı. Babama mesaj atabilir miyim dedim. Mesajı attım ancak internet bağlantısı olmadığı için gitmedi. Yarışmacı arkadaşlarımı görünce panikledim. Bir not yazdım kıza verdim. Annesi yanlış anlayınca polis geldi. Benim amacım yarışmada başarı sağlayamayınca babamın üzüldüğünü düşünerek ona mutluyum diye mesaj atmaktı. Sonra uçağa en son bindim.” şeklinde olayı anlattı.

Aktuğlu’nun bir not bıraktığı kızın annesinin bunu bir kaçırılma girişimi olarak yanlış anladığı ortaya çıktı. Bu durum üzerine polis ekipleri, Seda Aktuğlu’nu uçaktan indirerek gözaltına aldı.

survivor da polis ba 3

Acun ılıcalı, Dominik Havalimanı’nda yaşanan olayı, “Telefon geliyor. Abi polis operasyon yapmış bizimkileri almış. Ben şu yaşıma geldim böyle bir şey görmedim. Yaptığın hareketin anormallerinin farkında mısın?” sözleriyle anlattı.

Acun Ilıcalı, Seda Aktuğlu’nun yaptığı hareketin “anormal” olduğunu ve bu durumun bir daha yaşanmaması gerektiğini söyledi.

Olayın ardından Seda Aktuğlu’na 5 ödülden yararlanmama cezas

Survivor ekibine polis operasyonunun perde arkası ortaya çıktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!