Tarık Tarcan, Çarkıfelek’in Asıl Sunucusuna Açıklamalarıyla Rakip Oluyor!

Çarkıfelek'in ilk sunucusu Tarık Tarcan, Enver Aysever'in konuğu olarak bir dizi çarpıcı açıklamada bulundu. Tarcan, tarzına uymayan program konseptini reddetme kararı alırken, sonradan sunuculuk yapan Mehmet Ali Erbil'i eleştirdi. #TarıkTarcan #Çarkıfelek #TürkTelevizyonu

carkifelek in ilk su
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en sevilen yarışma programlarından biri olan Çarkıfelek, tarihindeki ilk sunucusu olan Tarık Tarcan‘a ev sahipliği yapmıştı. 90’lı yılların en popüler simalarından olan Tarcan, uzun yıllar boyunca programda sunuculuk yapmıştı. Ancak Tarcan, kalabalık İstanbul yaşamını geride bırakarak herkesten uzak, Bozburun’da doğayla iç içe bir yaşam sürmek için sahneleri bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde Enver Aysever’in konuğu olan Tarcan, birçok ilgi çekici itirafta bulundu. Reytinglerin düştüğü” ve “para kazanmayan” Tarcan, ayrıca tarzına uymadığını düşündüğü bir durumla karşı karşıya kaldığını da belirtti. “Para kazanmadım çok az rakamlara o işi yapmıştım ama tabii televizyon da beni çok önemli yerlere getirdi. Daha sonra özel kanallar daha çok gelişmeye yeni yarışmalar üremeye başlayınca biz de reyting düşükleri yaşamaya başladık.” dedi ve şunları söyledi:

“Sonrasında bana dediler ki ‘Tarık Bey siz oyuncusunuz, biraz böyle şarlatan komiklik falan yapar mısınız?’ dedi, ben oyuncuyum yaparım ama tarzım değil onun için ben bu işi bırakayım dedim.

Bıraktım sonra bu işe çok yakışan Mehmet Ali Erbil bu işi götürdü o anlamda götürdüğünü çok iyi biliyoruz. Toplum böyle istiyor.”

Tarık Tarcan, Mehmet Ali Erbil’in kendisini bir kere olsun yayına çağırmadığını söyleyerek “Türk televizyonu böyle yayıncılığı ve böyle sunuculuğu ahlak olarak etik değerler olarak kabul etmemesi reddetmesi gerekirken neler yaşandı neler reyting alma adına…” dedi.

Tarık Tarcan, Çarkıfelek’in Asıl Sunucusuna Açıklamalarıyla Rakip Oluyor!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!