Teşkilat 95. bölüm de neler olacak? Ekip ile kambur karşı karşıya…

teskilat ekip ile
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat 95. bölüm de neler olacak? cevabı bu haberimizde. TIMS&B Productions tarafından üretilen ve yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Teşkilat” adlı dizi, 11 Şubat Pazar akşamı TRT 1’de 95. bölümüyle izleyicilerle buluşuyor.

Teşkilat’ın bu haftaki bölümünde Ömer ve ekibi, Kambur’un beklenmedik hamleleriyle sarsılıyor. Kambur, artık sadece ekibi değil, sevdiklerini de hedef almıştır ve Ömer bunun farkına varır. Neslihan ise Çetin’in oyunlarından henüz habersizdir ve babasına yapılan saldırıyla büyük bir korku içindedir. Hem kardeşini hem de babasını kaybetmek istemeyen Neslihan, endişe dolu günler geçirmektedir.

teşkilat 95. bölüm

Kambur’un amacı, Ömer’i yavaşça çileden çıkarmak ve onunla oynamaktan keyif alarak ani bir hamle yapmadan önce onu yıpratmaktır. Ancak Ömer, Kambur’un oyunlarına asla kanmayacaktır. Cesur ve kararlı bir şekilde karşı tarafa meydan okuyan Ömer ve ekibi, ne kadar tehlikeli olursa olsun, onunla yüzleşmeye ve mücadele etmeye hazırdır.

Teşkilat 95. bölüm fragmanı

Dizinin 95. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Teşkilat 95. bölüm fragmanı

YouTube video

Teşkilat 95. bölüm de neler olacak? Ekip ile kambur karşı karşıya…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!