Teoman, yılbaşı sahne ücretleri ile ilgili; “Keşke ben de o kadar para alsam”

teoman yilbasi ucretleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü rock sanatçısı Teoman, yılbaşında 2.2 milyon TL sahne ücreti alacağına dair çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Teoman, son zamanlarda yaptığı çıkışlarla gündemde. EYT konusundan evliliğe kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Teoman, verdiği başka bir röportajda, bu açıklamaların esprili bir dille yapıldığını ifade etti.

Teoman, konuk olduğu programda, “Bana bir şey sordukları zaman ben onlara her zaman doğrusunu söylemiyorum. Hangisi komikse onu söylüyorum. ‘EYT’li misiniz?’ diyorlar ‘Evet, EYT’liyim’ diyorum. Geçen gün ‘Teoman Bey evlenmeyi düşünüyor musunuz?’ dediler ‘Evet, 70 yaşından sonra evlenmeyi düşünüyorum.’ dedim.

Şimdi onlara ‘Evlenmeyi düşünmüyorum’ demenin hiçbir esprisi yok. Bari diyorum birilerini güldüreyim. O yüzden öyle cevaplar veriyorum.” diye konuştu.

Şarkıcıların yılbaşıında alacakları ücretler hakkında yapılan haberlerle ilgili de konuşan Teoman, “Kendim için yazılan parayı gördüm, beğendim. Keşke ben de o kadar para alsam.” dedi.

Teoman, yılbaşı sahne ücretleri ile ilgili; “Keşke ben de o kadar para alsam”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!