Tuğba Özay radikal bir kararla şehir hayatını bırakıp karavanda yaşamaya başladı!

sehir hayatindan bik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde birçok insan kalabalık şehir yaşantısının gürültüsünden, stresinden kaçmak adına daha sakin ve doğal bir yaşama yöneliyor. Son yıllarda bu trend arasına popüler isimler de katılmaya başladı. Manken Tuğba Özay da bu isimlerden biri oldu. Kendisi, şehir hayatının karmaşasından ve yarattığı yoğunluktan bıkarak, doğaya yönlendi.

İnsanlardan daha çok depremden korkuyorum.” ifadesini kullanan Tuğba Özay, yeni yaşam biçimini katıldığı 2. Sayfa programında anlattı. Karavana taşınan Özay, bu yeni ve minimal yaşam tarzıyla göz dolduruyor.

Özay, “Karavanlarla her zaman ilgiliydim. Sahip olduğum yarış motosikletini satıp karavan aldım. Motosikletimi satarken zarar da ettim, tam 150 bin lira… Ancak bu kararı almak benim için önemliydi. Satılan karavanı ise değerinin çok altında aldım. Şu an karavanlar oldukça popüler.” dedi.

Bir takım deneyimler sonrası kendini bir ‘kamplumbağa’ gibi hissettiğini belirten Tuğba Özay, “Kamplumbağa gibi evim sırtımda geziyorum. Kafamdaki hayat bundan sonra o şekilde devam edecek.” dedi. Tuğba Özay ayrıca, karavanda duş almayı ve tuvaleti kullanmayı tercih etmediğini de belirtti.

Tuğba Özay radikal bir kararla şehir hayatını bırakıp karavanda yaşamaya başladı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!