Turabi sandılar! Arzu Sabancı Hakan Sabancı’nın eski halini paylaştı

Annesi Arzu Sabancı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı geçmiş fotoğraflarıyla gündeme gelen Hakan Sabancı, kullanıcılar tarafından Turabi'ye benzetilmesiyle dikkat çekti. #HakanSabanci #ArzuSabanci #Magazin

turabi sandilar arz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanınan sosyetik yüz Hakan Sabancı, ‘Bambaşka Biri’ isimli diziyle birlikte anılan oyuncu Hande Erçel’le yaşadığı romantik dönem ile adından sıkça söz ettiriyor. Çiftin birlikte dünya turu yapması ve özellikle Japonya’da geçirdikleri eğlenceli anlar, magazin dünyasının dikkatini çekiyor.

Bir dönem medyanın odak noktası haline gelen Hande Erçel’in estetik operasyonları ve fiziksel dönüşümünün ardından, bu kez Hakan Sabancı’nın geçmişi gündeme geldi. Hakan Sabancı hakkında yapılan tartışmalarda Sabancı’nın sesini çıkarmadığı görülüyor.

Sosyetenin popüler figürü ve Hakan Sabancı’nın annesi olan Arzu Sabancı, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından oğlunun eski fotoğraflarını paylaştı. Bu fotoğrafların üzerine “Hacımın mezuniyeti” şeklinde bir not düşen Sabancı, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Paylaşılan fotoğraflar üzerine Hakan Sabancı’nın eski hali, sosyal medyadaki kullanıcılar arasında geniş çaplı bir tartışma başlattı. O dönemde Sabancı’nın Turabi’ye benzediği ve bu nedenle Hande’nin Hakan’dan soğuyabileceği şeklinde farklı yorumlar alındı.

Turabi sandılar! Arzu Sabancı Hakan Sabancı’nın eski halini paylaştı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!