Türk sinemasının ikonu Filiz Akın hastaneye kaldırıldı

filiz akindan kotu h
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Usta oyuncu Filiz Akın, sağlık sorunlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Son olarak ses tellerindeki sorun nedeniyle bir ameliyat geçiren Akın, tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Ancak, yeniden rahatsızlanan oyuncu, hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastanede odasından video çekti. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Akın, “10 Kasım’da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, kovid benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ derler” ifadelerini kullandı.

filiz akin hastaneye kaldirildi

İlerleyen günlerde sağlık durumuyla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor. Filiz Akın’ın sevenleri, ünlü oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor.

Usta oyuncunun yaşadığı sağlık sorunları hayranlarını endişelendirdi. Akın, ses tellerindeki sorun nedeniyle bir ameliyat geçirmişti. Ancak, kısa bir süre önce tekrar rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu hakkında bilgi vermek adına sosyal medya hesabından bir video paylaşan oyuncu, takipçileriyle güncel durumu hakkında bilgilendirme yapmayı ihmal etmedi.

Türk sinemasının ikonu Filiz Akın hastaneye kaldırıldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!