Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal da buz dolu fıçının içine girdi

turkan sorayin kizi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağla Şıkel’in başlattığı buz dolu fıçı modasına bir ünlü daha katıldı. Yağmur Ünal, sevgilisiyle birlikte bu serin trende yer alarak birlikte titredi.

Geçtiğimiz yaz aylarında, dikkat çeken bir soğukluk deneyimi yaşayan ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, oğlu Kuzey ile birlikte bir fıçı dolusu buzun içine girerek üşüme korkusunu yenmek için yeni ve sıra dışı bir yol denemişti. Kendisinin ve oğlunun ciddi bir soğuk korkusu olduğunu belirten Şıkel, bu özel anlarda gerekli cesaretleri birbirlerinden aldıklarını ifade etmişti ve bu deneyimi oğlu ile birlikte yaşadığı için minnettar olduğunu belirtmişti.

Bu durum, sonrasında ünlüler arasında yeni bir moda trendi başlatmış oldu. Listeye katılan en son isim, Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal oldu. Yağmur Ünal, sevgilisi Serhan Mark Kohen ile birlikte bu deneyimi yaşayarak Şıkel’in ardından buz dolu fıçıya giren ikinci ünlü oldu. Kendi buz dolu fıçı deneyimini sosyal medya üzerinden paylaşan Ünal, bu sayede trende katılmış oldu.

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal da buz dolu fıçının içine girdi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!