Ünlü fenomen Şeyma Subaşı ile ablası Kübra Açıl arasındaki buzlar eridi ve barıştılar!

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı ve ablası Kübra Açıl arasında yaşanan anlaşmazlık sonunda sona erdi ve ikili barıştı. Şimdi birlikte güzel bir tatil yapıyorlar. İyi haberlere odaklanmak için girdikleri bu tatile, Şeyma Subaşı ve Kübra Açıl'ı desteklemeye devam ediyoruz. #barış #aile #tatil

unlu isim seyma suba
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyma Subaşı ile ablası Kübra Açıl arasında uzun bir süredir devam eden soğuk rüzgarlar sonunda dinerken, ikili birlikte keyifli bir tatil için yola çıktı. Sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl ve eniştesi Merthan Açıl ile güzel bir kaçamak yapmak için planlarını hayata geçirdi.

Daha önce Şeyma Subaşı’nın boşandığı eşi Mohammed Alsaloussi’nin düğününe ailesinden kimse katılmamış ve hatta aralarında konuşmama durumu yaşandığı ortaya çıkmıştı. Ancak, Şeyma Subaşı ve ablası Kübra Açıl arasındaki buzlar eriyerek, geçmişte yaşanan anlaşmazlıkları geride bıraktılar.

unlu isim seyma suba 1

Şimdi ise ikili, tatil planları yaparak bir süreliğine şehir hayatının stresinden uzaklaşmaya karar verdiler. Her iki kardeş de sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak, güzel anılar biriktirmeye devam ediyorlar.

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı ile ablası Kübra Açıl arasındaki buzlar eridi ve barıştılar!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!