Şeyma Subaşı uzun bir aradan sonra sahile indi! Kırmızı bikinisiyle yürek hoplattı…

seyma subasi uzun bi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğlenceli ve renkli kişiliğiyle tanınan Şeyma Subaşı, tatiline ara vermeden devam ediyor. Ünlü fenomen, bu sefer denizin ve güneşin keyfini çıkararak takipçileriyle paylaşmayı tercih etti. Motora binmeyi ve sahilde güneşlenmeyi seçen Subaşı’nın paylaştığı fotoğraflar oldukça dikkat çekiciydi. Kırmızı mayosu ve fit vücut hattıyla binlerce beğeni ve olumlu yorum toplayan güzel fenomenin, tatilinin tadını çıkarttığı gözlerden kaçmadı.

Yaklaşık 5 ay önce Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile dünya evine giren Şeyma Subaşı, sosyal medya hayatına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı mayo tercihi ve fit vücut hatlarıyla dikkat çeken bu güzel fenomen, tatil keyfinin en güzel karelerini sevenleriyle paylaşmayı sürdürüyor.

Şeyma, tüm bu paylaşımlarla hem kendinin hem de sevenlerinin Instagram sayfalarını renklendiriyor. Genellikle lüks mekanlarda ve süslü kıyafetlerle objektiflere poz veren güzel fenomen, bu sefer sade ve doğal bir havayı seçti. Sosyal medya kullanıcıları, Şeyma’nın bu doğal ve spor görüntülerini çok beğendi. Hayranları fotoğraflara binlerce beğeni atarken, kırmızı mayosuyla deniz keyfi yapan Subaşı’na iltifatlar yağdırdı.

Ünlü fenomenin tatil keyfi henüz bitmiş gibi görünmüyor. Mısırlı eşinin yanında, tüm güzellikleri sevenlerine ulaştırmak adına kırmızı mayosuyla çeşitli kareler çektiren Şeyma Subaşı, sosyal medya kullanıcılarını büyük bir beğeni ile karşılandı.

Şeyma Subaşı uzun bir aradan sonra sahile indi! Kırmızı bikinisiyle yürek hoplattı…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!