Ünlü komedyen Cem Yılmaz trafikte yakalandı! Sorulan soruya verdiği cevap gündem oldu

Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz, İstanbul trafiğinde bir vatandaşın sorduğu 'Ne iş yapıyorsun?' sorusuna keyifli bir cevap verdi. Sorunun viral hale geldiği sosyal medyada Yılmaz'ın ilginç cevabı herkesi güldürdü. #CemYılmaz #Komedi #İstanbulTrafik

unlu komedyen cem yi 3
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cem Yılmaz, Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden biridir. Ancak İstanbul’un yoğun trafiğinde karşılaştığı ilginç bir olayla gündeme geldi. Arabasını gören bir vatandaş tarafından oldukça ilginç bir soru soruldu: “Arabası göz alıcı olan Cem Yılmaz’a ‘Araban güzelmiş abi, ne iş yapıyorsun?‘ diye merakla soruldu.

unlu komedyen cem yi 4

Yılmaz’ın bu soruya verdiği neşeli ve hiç tereddüt etmeden verilen cevap, “Ne iş olsa yaparım.” oldu. Sevilen karakterin bu eğlenceli yanıtı sosyal medyada viral oldu.

Otomobil koleksiyonculuğu ile de bilinen ve elindeki arabaların dört tanesi klasik, yedi tanesi ise lüks model olmak üzere toplamda on bir araba sahibi olan Yılmaz, bu ilginç ve keyifli hali ile yüzleri güldürdü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz trafikte yakalandı! Sorulan soruya verdiği cevap gündem oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!