Ünlü şarkıcı Gülşen: “Allah beni başınızdan eksik etmesin”!

gulsenin duasi allah 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

47 yaşındaki Türk pop şarkıcısı Gülşen, sıra dışı sahne kıyafetleri ve hareketli yaşam tarzı ile magazin gündeminin vazgeçilmez isimlerinden biri. Gülşen, özellikle son zamanlarda eşi Ozan Çolakoğlu ile ilişkisinde yaşadığı iddia edilen problemlerle dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak son paylaşımıyla bu durumu bir kenara bırakan şarkıcı, hayranlarına ilginç bir mesaj iletti.

Gülşen, Instagram hesabından farklı sahne anlarını bir araya getirdiği bir kare paylaştı. Bu ilginç kolaj fotoğrafını “Allah beni sizlerden mahrum etmesin” notuyla süsleyen sanatçı, büyük beğeni topladı. Ancak herkes bu paylaşımdan memnun olmadı ve Gülşen’i eleştiren yorumlar da gözlerden kaçmadı.

Gülşen, aranjör ve besteci eşi Ozan Çolakoğlu ile 2016’da dünyaevine girdi ve 2017’de oğlu Azur Benan’ın dünyaya gelmesiyle anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Ünlü isim, eğitimini yurt dışında sürdüren oğlunun her daim yanında olma çabasıyla dikkat çekiyor.

Ünlü şarkıcı Gülşen: “Allah beni başınızdan eksik etmesin”!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!