Uzun süren bekleyiş sona erdi: Birce Akalay ve Selen Soyder tekrar bir arada!

hayranlara buyuk sur
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birce Akalay ve Selen Soyder, popüler dizi Yer Gök Aşk’da kız kardeş rolünü üstlenmiş ve izleyicilerden tam not alan bir performans sergilemişlerdi. Toprak ve Havva karakterlerini canlandıran bu inanılmaz ikili, dizinin sona ermesinin ardından uzun zaman bir arada görülmemişti. Hayranlarını hayal kırıklığına uğratan bu durum, sonunda değişti. Akalay ve Soyder’den hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi.

Eğlenceli ve sevgi dolu bir kız kardeşliği anlatan ikili, yeniden bir araya gelme sevincini paylaştı. Birce Akalay, Selen Soyder ile keyifli bir anılarını, Selami Şahin‘in ‘Seninle Başım Dertte’ şarkısı eşliğinde sosyal medya hesabından paylaştı. Soyder de Akalay’ın kendisine olan sevgisini, kısacası kız kardeşlik bağını kutladığı bir fotoğrafını, altına İngilizce “2010 yılından beri 2010’dan beri en iyi kız kardeş” notunu ekleyerek hikayesinde paylaştı.

İkili, uzun süren hasretten sonra yeniden bir araya gelerek, sevenlerine büyük bir sürpriz yapmış oldu. Bu güzel anıyı sosyal medyada paylaşarak, hayranlarıyla birlikte kutladılar.

Uzun süren bekleyiş sona erdi: Birce Akalay ve Selen Soyder tekrar bir arada!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!