Yargı dizisi 76.bölüm de neler olacak?

httpswww.ensonhab 316
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D ekranlarının zirvedeki yapımlarından biri olan “Yargı” dizisi, ilk bölümünden bu yana heyecan dolu hikayesi ve müthiş oyunculuklarıyla izleyici kitlesinin ilgisini çeken önemli bir yapım. Hikayesi nefes kesen bu dizinin yapımcılığını Kerem Çatay, ise yönetmenliğini usta isim Ali Bilgin yapıyor. Her hafta Pazar günleri ekranlara gelen bu dizi, seyirci kitlesini merakla bekleten konularıyla reyting listelerini domine ediyor.

Deneyimli dizi ahalisinden Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Uğur Polat’ın başarılı performanslarıyla rakiplerinin önüne geçmeyi başaran “Yargı” dizisi, son yayınlanan bölümü ile bir kez daha zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Ve hayranlarını heyecanlandıran an nihayet geldi! Herkesin merakla beklediği yeni bölümün fragmanı tüm heyecanıyla seyirci ile buluştu. İşte yeni bölüm hakkında tüm detaylar…

Öldürülmeye teşebbüs edilen Seçil, Ilgaz ve Ceylin’in koruma altına aldığı bir kişilik hedef, hikayenin akışını değiştirecek. Ancak işler karışıyor, çünkü bu durum acımasız karakter Cellat Kadir’e kadar uzanıyor. Kadir, durumun ciddiyetini anladığında hemen önlem almaya başlıyor.

Öte yandan, Yekta’nın durumu kontrol altına alma çabaları ne yazık ki başarısız oluyor. Ceylin, tek başına harekete kalkarak kendisini tehlikenin göbeğine atıyor. Bu durum akıllara Cellat Kadir’in Ceylin’e bir şey yapabileceği ihtimalini getiriyor. İşte, son bölümün fragmanıyla birlikte yeni bölümde bekleyen sürprizler ve Ceylin’in akıbeti hakkında öne çıkan detaylar…

Yargı 76. Bölüm Fragmanı

YouTube video
Yargı dizisi 76.bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!