Gönül Dağı 119. bölüm 2.fragman yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

httpswww.ensonhab 477
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1’in popüler dizisi Gönül Dağı, Anadolu’nun göz alıcı manzaralarından ilham alan, etkileyici ve kalbe dokunan hikayeleriyle her gün birçok hayranı ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Güçlü kadrosunda Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi deneyimli isimlerin yer aldığı dizi, her bölümde izleyicileri derinden etkileyen performanslarıyla etkileyici bir deneyim sunmakta.

Anadolu’nun bozkırlarından esintiler taşıyan Gönül Dağı, son bölümüyle seyircilerini duygusal bir yolculuğa çıkardı. Yeni bölüm hakkında merakla beklenen detaylar ortaya çıktı ve yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı.

Taner ve Selma’nın nişanı iptal olasılığı dizinin merakla beklenen çarpıcı gelişmelerinden biri. Üzücü bir olayın ardından küs olan Veysel ve Kenan sonunda barıştı ve hayatına yepyeni bir sayfa açtı. Ramazan ve Asuman’ın ev alma hayalleri ise bir engelle karşılaştı.

Beklenen o büyük gün geldi çattı; Taner, Selma’ya evlilik teklif etmeye karar verdi. Ancak, nişan yüzükleri takılmadan önce beklenmedik bir durum yaşandı ve bu yüzden yüzükler takılamadı. Gönül Dağı’nın 119. bölümünün 2. fragmanı, bu olayları ve daha fazlasını içeriyor.

Gönül Dağı 119.bölümü 2.fragmanı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Gönül Dağı 119. Bölüm 2. Fragmanı

YouTube video
Gönül Dağı 119. bölüm 2.fragman yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!