Yeni Yılın İlk Korku Filmi: Demon Azab-ül Kem fragmanı yayınlandı

httpswww.magazink 119
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerilim ve korkunun sınırlarını zorlamasıyla tanınan, sinema dünyasının başarılı yapımcısı Mustafa Miraç Kaya, yeni filmi Azab-ül Kem ile hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor. İzleyicileri dinginliği ile korku ve gerilimin en iyi yıllarına döndüren Kaya’nın son filmi, korku türünde bir döküman geleneğini sürdürüyor. Demon Azab-ül Kem, iddialı yapısıyla yeni yılın ilk korku filmi ünvanını elinde bulundururken, dikkat çekici bir maliyetle ortaya çıktı.

YouTube ve sosyal medya platformları üzerinde dağıtılan, Mustafa Miraç Kaya’nın son büyülü dokunuşu olan Demon Azab-ül Kem’in film fragmanı ve poster taslakları adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Film, korku severlerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Sıra dışı senarist ve yönetmen Mustafa Miraç Kaya, “Filmin senaryosunu oluşturduktan sonra film, kafamda sahne sahne canlandı. Kendi adıma, filmin alacağı başarı konusunda kesin inancımı koruyorum. Bu film, yorucu bir çaba gerektirdi ve sinema severlerin takdirini toplayacağına inanıyorum. Ayrıca Demon Azab-ül Kem, vizyona giremeden önce iki ödül kazandı ki bu bize projeye başlamadan önce sonucunu görmemize olanak sağladı” şeklinde ifade ediyor.

Yeni Yılın İlk Korku Filmi: Demon Azab-ül Kem fragmanı yayınlandı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!