Yıldız Tilbe yoğun bakımda olduğu iddialarını reddetti: İyiyim Allah’a şükür, hâlâ evdeyim

yogun bakima kaldiri 2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk pop müziğinin öne çıkan yıldızlarından biri olan Yıldız Tilbe‘nin sağlık durumunun ciddi olduğu ve yoğun bakıma alındığı yönündeki iddialar sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak, söz konusu iddialar kısa sürede viral olmasına karşın, Tilbe bu iddiaları reddetti. Ünlü şarkıcı, sağlık durumuyla ilgili yapılan spekülasyonlara son verdi ve konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Yıldız Tilbe

Söylentilerin ortaya çıkmasının ardından X platformunda popüler konulardan biri olan Tilbe, bir açıklama yaparak durumu doğruladı. İddia edildiği gibi hastaneye kaldırılmadığını söyleyen Yıldız Tilbe, “İyiyim, Allah’a şükür. Sadece ateşim çıktıktan sonra huyum biraz değişti. Kendimle sanki iki yabancı gibi hissediyorum. Biraz zor bir dönemden geçiyorum ama üçüncü bir hali olmam konusunda hala umutluyum. Hastanede olduğu iddia edilen kişiyi tanımıyorum, durumdan haberdar değilim. Allah tüm hastalara şifa versin. Ve tabii ki bana da, amin.” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe
Yıldız Tilbe yoğun bakımda olduğu iddialarını reddetti: İyiyim Allah’a şükür, hâlâ evdeyim
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!