Yoğun Bakımda Tedavi gören Metin Uca’dan güzel haber: Hızla iyileşiyor!

gunlerdir yogun baki
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Başarılı televizyon sunucusu Metin Uca, geçtiğimiz gün Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken fenalaşarak kaza yapmıştı. Yaşadığı rahatsızlık sonrası kaldırıldığı hastanede yapılan tetkiklerde boyun şah damarının tıkalı olduğu ortaya çıkan Uca, acilen ameliyata alınmıştı. Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Metin Uca, normal odaya alınmasıyla sevenlerine bir mesaj gönderdi.


Metin Uca, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İyileşmeye başladığını belirten Uca, paylaşımında eski bir fotoğrafını kullandı. Uca, “Merhaba… Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız. Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle” ifadelerini kullandı.


Metin Uca’nın paylaşımı, ünlü isimlerin de ilgisini çekti. Emre Aydın, Ayşegül Aldinç, Hamdi Alkan, Selçuk Yöntem, Melek Baykal, Çağlar Çorumlu, Cem Davran, Berna Laçin, Sumru Yavrucuk ve Mesut Yar gibi birçok ünlü isim, Uca’ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Metin Uca’nın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler, sevenlerini sevindirdi. Uca’nın en kısa sürede iyileşmesi ve sağlığına kavuşması bekleniyor. Öte yandan, Uca’nın geçirdiği kaza ve ameliyatla ilgili daha fazla detay henüz paylaşılmadı.


Metin Uca, televizyon dünyasında başarılı çalışmalara imza atan bir isimdir. Yıllardır sevilen programlar sunan Uca, kariyeri boyunca birçok ünlü isimle çalışmıştır. Geçmiş olsun mesajlarıyla dolu olan sosyal medya hesapları, Uca’nın ne kadar sevildiğini bir kez daha göstermiştir.


Metin Uca’nın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir. Sevenleri ve hayranları, Uca’nın iyileşmesi için dualarını eksik etmemekte ve ona desteklerini sürdürmektedir. Uca’nın en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle…

Yoğun Bakımda Tedavi gören Metin Uca’dan güzel haber: Hızla iyileşiyor!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!