Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda? İnci Taneleri konusu!

httpswww.ensonhab 497
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok insan arama motorlarında “İnci Taneleri ne zaman, hangi kanalda”, “İnci Taneleri dizi konusu”, “İnci Taneleri dizisi oyuncuları” gibi başlıkları araştırıyor. İşte diziye dair merak edilenler…

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, yeni senaryo eseri “İnci Taneleri” ile büyük bir heyecan yaratıyor. Erdoğan, “Azem Yücedağ” rolü ile izleyicilere unutulmaz bir performans sunarken, hikaye ve karakterler büyük ilgi görüyor. İlk fragmanında “Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış.” repliği ile izleyenlere damgasını vuran dizi, konuşulmaya devam ediyor.

Dizi, “Hiçbir belirti olmaksızın bir gün kıyamet kopmuş. Meğer biz her günümüzü cennette geçiriyormuşuz seninle. Sonra anladım ki, sensiz geçen zaman, yaşamak uğruna çekilen bir ölümden farksız. Şimdi anlıyorum ki, yatabildiğim ranza aslında bir mezar. Senin aşkın yalnızca aşk değilmiş, bir suç duygusu da içeriyormuş” repliği ile hikayenin temelini atıyor.

İnci Taneleri konusu

İnci Taneleri, serbestliğine yeni kavuşmuş, hayatını yeniden inşa etmeye çalışan bir adamın dramatik hikayesine odaklanıyor. Dolu dolu geçmişe sahip olan Azem Yücedağ, uzun yıllarını hapishanede geçirdikten sonra yeniden özgürlüğüne kavuşur. Yüksek umutlarla hayata tutunurken, Azem’in kolyesinden dökülen incileri toplama mücadelesi izleyicinin büyüleneceği bir hikaye vadediyor.

İnci Taneleri oyuncuları

İnci Taneleri dizisi oyuncu kadrosunda;

  • Yılmaz Erdoğan
  • Hazar Ergüçlü,
  • Selma Ergeç,
  • Kubilay Aka,
  • Güven Kıraç
  • Yasemin Baştan

gibi sevilen isimler yer alıyor.

İnci Taneleri ne zaman

BKM Yapım etiketi taşıyan dizi, Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Ancak, İnci Taneleri dizisinin ilk bölüm yayınlanma tarihi netlik kazanmadı.

İnci Taneleri fragman

inci taneleri dizisi fragmanı’nı Youtube üzerinden veya aşağıdaki bağlantıya tıklayarakda izleyebilirsiniz.

İnci Taneleri fragman

YouTube video
Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda? İnci Taneleri konusu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!