Yılmaz Erdoğan’ın başrol de oynadığı İnci Taneleri dizisi fragmanı tepki çekti!

httpswww.haberler 229
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin yeni televizyon dizisi İnci Taneleri, usta aktris Yılmaz Erdoğan‘ın kaleminden çıkan bir hikayeyi ekrana taşıyor. Erdoğan, tüm elinden gelenin sadece suçsuza suç atan bir sevgili olduğu bir dünyada öğretmen Azem karakterini canlandırıyor. Ancak dizinin fragmanında bahsi geçen “Senin aşkın değil sadece failin olmak da varmış” ifadesi, izleyicilerin tepkisine neden oldu.


“İstanbul’da inanılmaz olaylar zincirine bir yenisi daha eklendi” cümlesiyle başlayan fragman, öğretmen eşi tarafından cinayete suçlanan Azem’in (Yılmaz Erdoğan oynuyor) dramatik tutuklanma sahnelerini sergiliyor. Ancak fragmandaki “Senin aşkın değil sadece failin olmak da varmış” cümlesi, sosyal medya aracılığıyla hızla yayıldı ve izleyicilere “cinayeti romantize etmek” suçlamalarının yapılmasına neden oldu.


Fragmanın paylaşılmasından sonra, “Bu ne perde? Siz cinayeti romantize mi ediyorsunuz, bu kadarı da maşeri vicdanı yaralar,” gibi eleştiriler, sosyal medya platformlarında yoğun bir şekilde paylaşıldı.

İnci Taneleri disizi tepki çeken fragmanını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

İnci Taneleri dizisi fragmanı

YouTube video
Yılmaz Erdoğan’ın başrol de oynadığı İnci Taneleri dizisi fragmanı tepki çekti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!