Ahmet Çakar’ın sevgililer günü paylaşımı sosyal medyayı salladı! İşte olay yaratan o paylaşım…

Ahmet Çakar'ın Sevgililer Günü paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Mizahi bir dille yapılan bu paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı. #AhmetÇakar #SevgililerGünü #Paylaşım

ahmet cakar in sevgi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Özellikle maçlarla ilgili yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Çakar, bu kez Sevgililer Günü paylaşımıyla dikkat çekti.

ahmet cakar in sevgi

Ahmet Çakar, Twitter hesabından Sevgililer Günü hakkında bir paylaşım yaptı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Çakar’ın bu paylaşımı, birçok kullanıcı tarafından beğeni topladı. Paylaşımında “14 Şubat ‘Dünya sahtekarlar gününüz’ kutlu olsun. Saygılarımla…” şeklinde ifadelere yer veren Ahmet Çakar, sosyal medya kullanıcılarının binlerce yorumuna maruz kaldı.

ahmet cakar in sevgi 2

Ahmet Çakar’ın Sevgililer Günü paylaşımı, sosyal medyayı salladı. Kullanıcılar, bu paylaşımıyla hem şaşırdı hem de güldü. Ahmet Çakar’ın mizahi bir dille yaptığı bu paylaşım, birçok kişi tarafından paylaşılıp beğenildi.

Ahmet Çakar’ın sevgililer günü paylaşımı sosyal medyayı salladı! İşte olay yaratan o paylaşım…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!