Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla beğeni topladı.

zehra gunes in sosya
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Voleybol dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan Zehra Güneş, sadece yetenekleriyle değil sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulmaya devam ediyor. Son zamanlarda annesi ile birlikte katıldığı tatilden yaptığı renkli paylaşımlarla dikkat çeken Zehra Güneş, en son voleybolcu arkadaşı Beliz Başkır ile yaptığı eğlenceli paylaşımlarla hayranlarının beğenisini kazandı.

Instagram’da 3.8 milyon takipçi ile büyük bir kitlenin gözdesi olan Zehra Güneş, “Çok istediniz kırmadım” şeklinde bir not ile eğlenceli anların resimlerini paylaştı. Ebrar Karakurt gibi birçokları bu ikiliyi ”favori çiftim” şeklinde yorumladı ve Güneş’e hayranlarının beğenisini kazandıran yorumları ardı ardına geldi.

Yeni yıl kutlamaları için kırmızının en güzel tonlarında bir elbise seçen Zehra Güneş için “Kıyafet baştan sona göz kamaştırıyor”, “Tam boy fotoğrafını paylaş”, “Çok çekici görünüyorsunuz” şeklinde yorumlar geldi.

Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla beğeni topladı.
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!