Aile 28.bölüm… Devin ve Aslan anne-baba olmak için şansları olduğunu öğreniyor

httpswww.magazink 39
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Aile” adlı televizyon dizisinin 28. bölümü izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Aslan ve Devin’in aşkı hikayenin merkezinde yer alırken, Soykanlar’ın yaşamları yeni ve heyecan verici bir döngüye giriyor.

Devin, yaşananların ardından her ikisine de iyi geleceğini düşünerek çift terapisi önerisinde bulunur. Bu özellikle Hülya için, eski gücünü ve itibarını tekrar elde etme çabasındayken, çiftlik evinin bahçesini geri almayı planladığı bir dönemde geliyor. Devin, hamilelik testinin sonuçlarını beklerken kameralar hali hazırda dramatik bir an yakalıyor.

Aslan ve Devin, bebek sahibi olma şansları olduğunu öğrendiklerinde onları bir dizi stratejik ve hayat değiştiren kararlar bekliyor. İlk olarak kendilerine ait bir evde bebeklerini büyüteceklerini kararlaştırıyorlar. Bu süreçte Aslan, hayalindeki evi bulmak için çaba gösterirken çift heyecan dolu kararlarını aileleriyle paylaşıyor.

Depresif bir dönemden geçen Hülya’nın, oğlunu kaybetme riskiyle karşılaştığı bir anda bayıldığı görülüyor. Bu durum, annesinin duygusal manipülasyon yaptığına dair Aslan’ı şüphelendirecektir.

Bütün bu olayların yanı sıra Cihan, düğün törenine bir suikastçı gönderen Hülya’nın kim olduğunu öğreniyor. Öte yandan, İlyas babasının Bedri olduğunu öğrendiğinde Nedret’e bir ultimatom veriyor. Kendisini yeni bir oğlunun haberine hazırlayan Nedret, her şeyi Bedri’ye anlatmak için bir günlük süresi olduğunu biliyor.

Aslan ve Devin’in çift terapisi başvuruları kabul ediliyor. Ancak, Aslan’ın geçmiş suçlarını anlatmaya başlaması da dahil olmak üzere bir dizi olay terapiyi karmaşık bir sürece dönüştürüyor. Bu sırada Aslan, Devin’le birlikte yaşamak için hayallerini süsleyen evi buluyor. Aile, yeni bir döneme ‘merhaba’ demenin heyecanını, vedalaşma yemeği düzenleyerek kutlarlar. Ancak Hülya, oğlu Aslan’ı ondan daha fazla uzaklaşması riskine karşı diken üstündedir.

Aile 28.bölüm… Devin ve Aslan anne-baba olmak için şansları olduğunu öğreniyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!