Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın uçak tuvaletinde sevişme sahnesi sosyal medyada gündem oldu

kivanc tatlitug ve s
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Televizyon dizisi ‘Aile’, yıldız oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya‘nın büyüleyici performansı ile sosyal medyadan yoğun ilgi görüyor. Şampiyonlar ligi tadında oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ‘Aile’ dizisi her bölümde izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başarılı oyunculuğunun yanı sıra, iki karakter arasındaki uyum herkesin ilgisini çekiyor.

Son bölümde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın uçak tuvaletinde geçen sansasyonel sahneleri sosyal medyanın gündemlerinden biri oldu. Ana karakterler Aslan ve Devin’in tuvaletteki buluşması hicivli anlarla doluydu. Ancak mekânın sınırlılığı nedeniyle zor zamanlar geçirdiler.

Hostesin ani gelişi ve ikilinin verdiği tepkinin yanı sıra, Aslan’ın rahat tavrı ve hostesle dialogları izleyicileri kahkahalara boğdu. Aslan’ın hostesle konuşurken fermuarını çekmesi de izleyenlerin gözünden kaçmadı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı karakterler arasındaki bu hassas ve komik sahneler, izleyicilerin ve sosyal medyanın büyük ilgisini çekti.

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın uçak tuvaletinde sevişme sahnesi sosyal medyada gündem oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!