Ayda Aksel ve Yeşim Ceren Bozoğlu, daha çekimleri başlamadan Yan Oda dizisinden ayrıldı

Ayda Aksel ve Yeşim Ceren Bozoğlu, Star TV'de yayınlanacak olan Yan Oda dizisinden ayrılma kararı aldı. Bu ayrılık izleyicileri şaşırtırken, yeni oyuncularla görüşmelere başlandığı belirtildi. #YanOda #AydaAksel #YeşimCerenBozoğlu

ayda aksel ve yesim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Star TV’de yayınlanacak Yan Oda dizisinde beklenmedik ayrılıklar yaşandı. Ünlü oyuncular Ayda Aksel ve Yeşim Ceren Bozoğlu, dizi başlamadan projeden çekilme kararı aldı. Melek Baykal, Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Nezaket Erden, Derya Pınar Ak, Nazlı Çetin, Samet Kaan Kuyucu gibi birbirinden yetenekli isimleri bir araya getiren Yan Oda dizisinin salı günü okuma provası yapıldı.

ayda aksel ve yesim 3

Ayda Aksel, aile dizisinden Yan Oda’ya transfer olmuş ancak düşüp bacağını kırması ve geçirdiği ameliyat nedeniyle dinlenmesi gerektiği için projeden ayrıldı. Ayda Aksel’in bu kararı hayranlarını üzdü. Yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Yeşim Ceren Bozoğlu ise sunulan şartlarla anlaşamadığı için projeden çekildi. Bu ayrılıklar üzerine dizi ekibi yeni oyuncularla görüşmeye başladı.

ayda aksel ve yesim 4

Ayda Aksel ve Yeşim Ceren Bozoğlu‘nun Yan Oda’dan ayrılma kararı izleyicileri şaşırttı. Bu gelişmelerle birlikte dizinin kadrosunda değişiklikler yapılacak gibi görünüyor.

Ayda Aksel ve Yeşim Ceren Bozoğlu, daha çekimleri başlamadan Yan Oda dizisinden ayrıldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!