Reyting rekortmeni diziden sürpriz karar geldi. Başrol oyuncuları veda edecek.

Hudutsuz Sevda dizisinin baş oyuncuları Deva Enes Külahçı ve Burak Sergen'in diziden ayrılıp ayrılmayacağına dair spekülasyonlar hayranlarını endişelendirdi. Takipte kalın... #HudutsuzSevda #DevaEnesKülahçı #BurakSergen

hudutsuz sevda dizis
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüzgar estiren dizinin sansasyon ile geçen son bölümünde devam eden şok ayrılıklar sonrası kaos baş gösterdi. Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Asuman Dabak, Burak Sergen ve Burak Sevinç’in olağanüstü rolleriyle hayranlarını ekrana kilitleyen “Hudutsuz Sevda“, MedYapım tarafından çekilmekte olup yönetmenliğini Murat Öztürk, senaryoyu ise Bahadır Özdener’in yazdığı bir yapım. Son bölümde, dizinin baş oyuncularına Hayal Köseoğlu Damla ve Yağız Can Konyalı’nın Hakan karakterinde katıldığı görüldü.

Beklenmedik dönüşler ve kalp atan anlarla dolu olan dizi, bu defa bir ayrılık haberiyle gündeme bomba gibi düştü. Temel Reis karakterine hayat veren, hayran kitlesi tarafından sevilen Deva Enes Külahçı ve kendine özgü performansıyla dikkat çeken Burak Sergen, Rızvan Leto karakterine hayat veren başarılı oyuncu iddia edildiği üzere yer aldıkları diziden ayrılmaya karar verdi.

Bu gelişmeler üzerine, “Hudutsuz Sevda” ekibi, geçen hafta yayınlanan bölümde çatışma sahnesinin ardından ağır yaralanan iki oyuncunun projeye veda etme iddiaları hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Reyting rekortmeni diziden sürpriz karar geldi. Başrol oyuncuları veda edecek.
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!