Azer Bülbül’ün hayatı film oluyor! Azer Bülbül’ü bakın hangi ünlü oyuncu canlandıracak…

Türk Halk Müziği ve arabesk sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor! Ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı Azer Bülbül'ün hikayesi, müzikseverler arasında heyecan yarattı. #AzerBülbül #CihangirCeyhan #BeyazPerde

azer bulbul un hayat
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azer Bülbül‘ün hayatı film oluyor! Ünlü sanatçının hayranları sevindirdi. Türk Halk Müziği ve arabesk sanatçısı Azer Bülbül’ün yaşamı beyaz perdeye aktarılacak. 6 Ocak 2012’de kalp krizi nedeniyle 44 yaşında vefat eden Azer Bülbül, müzik kariyeri boyunca çıkardığı albümler ve seslendirdiği parçalarla büyük bir hayran kitlesi edinmişti.

azer bulbul un hayat 1

Hayatı film haline getirilecek olan Azer Bülbül’ün kim tarafından canlandırılacağı merak konusu oldu. Gazeteci Müge Dağıstanlı’nın haberine göre, ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan, Azer Bülbül’ün rolünü üstlenecek. Ceyhan, Sıfır Bir isimli internet dizisinde canlandırdığı Cio karakteriyle tanınmış ve son dönemde gösterdiği performanslarla adından söz ettirmiş bir oyuncu olarak biliniyor.

azer bulbul un hayat 2

Adana’da doğan ve 6 Şubat 1989 tarihinde dünyaya gelen Cihangir Ceyhan, şu anda televizyon dizilerinde başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanan genç yeteneklerden biri olarak öne çıkıyor.

Azer Bülbül’ün hayatının beyaz perdeye aktarılacak olması, müzikseverler tarafından büyük heyecanla karşılandı. Sanatçının hayatta olduğu dönemdeki başarıları, zorluklarla dolu yaşam öyküsü ve müziğe olan tutkusu, izleyicilerin ilgisini çekmeye aday gibi görünüyor.

Azer Bülbül’ün hayatı film oluyor! Azer Bülbül’ü bakın hangi ünlü oyuncu canlandıracak…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!