Ünlü Oyuncu Taraja Ramsess, 3 Çocuğuyla Birlikte Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

dunyaca unlu genc oy
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Dublör, oyuncu ve dövüş sanatçısı Taraja Ramsess, geçtiğimiz günlerde meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybetti. Ramsess’in yanında bulunan 5 çocuğundan üçü de kazada yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer iki çocuğun ise hastanede yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

Black Panther ve Avengers gibi büyük yapımlarda dublörlük yapan Taraja Ramsess, korkunç kaza sonucunda hayatını kaybetti. 41 yaşındaki oyuncu ve çocuklarının bulunduğu otomobil, otoyol çıkışında arızalanan bir traktör römorkuyla çarpıştı. Kazada Taraja Ramsess ve üç çocuğu hayatını kaybederken, diğer iki çocukları ise hemen hastaneye kaldırıldı.

Bu acı haberi duyanların en çok yüreklerini dağlayan ise Taraja Ramsess’in annesi Akili Ramsess’in açıklamaları oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akili Ramsess, “Güzel, sevgi dolu ve yetenekli oğlum Taraja ile 13 yaşındaki torunum Sundari, 10 yaşındaki torunum Kisasi ve 8 haftalık yeni doğan torunum Fujibo, korkunç bir trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Oğlumun derin bir sevgi kapasitesi vardı ve çocuklarını her şeyden çok seviyordu. Dövüş sanatlarını, motosikletleri ve film yapımını çok seviyordu. Aman Tanrım! Gittiklerine inanamıyorum.” şeklinde açıklamalar yaptı.

Akili Ramsess ayrıca, diğer iki torununun kazadan sağ kurtulduğunu belirterek, “Sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz. Şimdiden güzel sözler ve dualarla destek olan herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Taraja Ramsess’in hayatını kaybetmesi, dövüş sanatları ve oyunculuk dünyasını derin bir hüzne boğdu. Başarılı kariyeri ve sevgi dolu kişiliği ile tanınan Ramsess, anılarıyla her zaman hatırlanacak. Kazada hayatını kaybeden çocukları ve yaralanan diğer çocukları için ise herkes dualarını eksik etmiyor.

Ünlü Oyuncu Taraja Ramsess, 3 Çocuğuyla Birlikte Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!