Bahar dizisinin Rengin’i Ecem Özkaya’nın eski hali görenleri şaşırttı! Oyuncuya yorum yağdı

Yetenekli oyuncu Ecem Özkaya'nın 'Bahar' dizisindeki karakteri Rengin ile adından çokça söz ettiriyor. Özkaya'nın yıllar içindeki dönüşümü sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. #EcemÖzkaya #BaharDizisi #Rengin

bahar dizisinin reng
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk televizyonlarının parlayan yıldızlarından biri olan yetenekli oyuncu Ecem Özkaya, şimdilerde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi ekrana damga vuran oyuncuların rol aldığı ‘Bahar’ adlı dizide “Rengin” karakterine hayat veriyor. Özkaya’nın geçirdiği dönüşüm ve çarpıcı değişimi, sosyal medya platformlarında adeta gündem oldu.

Özellikle fit görüntüsü ve sağlıklı yaşam biçimiyle tanınan ve dikkatleri üzerine çeken oyuncu, geçmişten bugüne yaşanan değişimiyle sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Özkaya’nın geçmiş yıllardaki fotoğrafları karşılaştırıldığında, zamanın oyuncu üzerindeki etkisi net şekilde görülebiliyor.

Sosyal medya platformlarından özellikle Instagram’ı aktif kullanmasıyla tanınan Özkaya’nın değişimine yorumlar gelmeye başladı. Takipçilerinden “Estetiklerle değişmiş”, “Çok değişmiş, eski halini tanıyamadım”, “Giderek daha da güzelleşmiş” gibi yorumlar gelen Özkaya, bu duruma karşı sessiz kalmayı tercih etti.

Ecem Özkaya, sağlıklı yaşam rotasından sapmayarak bugünkü dikkat çekici ve fit görüntüsünü elde etti. Zamanla değişimi ve güzelleşmesi sayesinde hayran kitlesi her geçen gün artan Özkaya, izleyicilerin ve sosyal medya kullanıcılarından olumlu tepkiler almayı sürdürdü.

Ecem Özkaya’nın bu başarısının altında ise çalışmalarına aralıksız devam etmesi yatıyor. Her anının bir çalışma süreci olarak değerlendirdiği oyunculuk yaşamı ve disiplinli çalışma prensipleri doğrultusunda başarıya ulaşan Özkaya, dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor.

Bahar dizisinin Rengin’i Ecem Özkaya’nın eski hali görenleri şaşırttı! Oyuncuya yorum yağdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!