Ecem Özkaya: Yeni Projesi Belli Oldu!

httpswww.snobmaga 116
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT’nin popüler dizisi Gönül Dağı’ndan ayrılan yetenekli ve güzeller güzeli Ecem Özkaya‘nın yeni projesi merakla bekleniyordu. Özkaya, sunduğu belirgin performansları ile ekran severlerin kalbini kazanmayı başaran bir isim. Şimdi ise merakla beklenen haber geldi; Ecem Özkaya, ünlü yapım şirketi MF Yapım ile anlaşma sağladı.

Ecem Özkaya, Kore’nin sevilen dizisi “Doktor Cha”nın Türkiye uyarlaması olan “Bahardan Önce” dizisinde başrol oyuncuları arasında yer alacak. Zarif ve başarılı oyuncu, dizi içerisinde “Rengin” karakterini canlandıracak.

Neslihan Yeşilyurt’un rehberliğinde çekilecek olan bu yeni dizi, Pablo Neruda’nın meşhur “Bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelişini engelleyemezsiniz” sözünü slogan olarak kullanacak. Hikayesi Ayça Üzüm tarafından oluşturulan, senaryosunu Berk Kaya, Bilgesöz Taş ve Merve Van Danışman’ın yazdığı bu yeni diziye Klinik Psikolog H. Gamze Çevik danışmanlık yaparken; başrolleri Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy paylaşacak. Dizi için oyuncu görüşmeleri devam ederken, dizinin çekimlerinin aralık ayında başlaması planlanıyor.

Ecem Özkaya: Yeni Projesi Belli Oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!