Bakın Gizem Yanık’ın sevgilisi kim çıktı?

httpswww.ensonhab 300
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin gözde yapımı “Kızılcık Şerbeti”nin izleyici kitlesi yeni sezonunda büyümeye devam ediyor. İzleyicinin ilk sezonla oluşan bağlantısı, hikayenin sunduğu yenilikler ve çarpıcı oyunculuk performansları sayesinde harmanlanarak güçleniyor. Dikkat çeken karakterler ve merak uyandıran detaylar, izleyicinin dizide her sahneye odaklanmasını sağlıyor. Bu sezonun tutulan karakterlerinden Mihri rolüne hayat veren Gizem Yanık da izleyicinin sevgisini kazanmayı başardı.

Gizem Yanık, sunduğu enerji ve karekter derinliği sayesinde olduğu kadar oyunculuk yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Sadece sette değil, sosyal medya üzerindeki aktifliği ve sevilerek takip edilen içerikleriyle de beğeni topluyor.

Ancak takipçilerinin büyük bir kısmı Gizem Yanık’ın özel hayatı hakkında merak içerisinde. Genç oyuncunun sevdiği kişi kim acaba? Gizem Yanık’ın aşkı da kendisi gibi oyunculuk mesleğini icra ediyor.

Gizem Yanık, hayatının büyük bir kısmını sahne ve kamera önünde geçiren duygusal bir Balık burcu. 28 Şubat doğumlu olan Yanık, oyunculuk yeteneklerini Okan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde ve Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde almış olduğu eğitimlerle biçimlendirdi.

Sosyal medyayı aktif bir biçimde kullanarak hayranlarına özel hayatına dair detayları paylaşma eğiliminde olan Yanık, aşkını da saklamıyor. Gizem Yanık’ın sevdiği kişi, kendisi gibi oyuncu olan Taha Yusuf Karakaş.

Bakın Gizem Yanık’ın sevgilisi kim çıktı?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!