Bennu Yıldırımlar, Arak dizisi için makyaj ile 25 yıl yaşlandırıldı

bennu yildirimlar ar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaprak Dökümü, Umutsuz Ev Kadınları, Kadın ve Kusursuz Kiracı gibi popüler dizilerde gösterdiği muhteşem performans ile geniş kitlelerden takdir toplayan Bennu Yıldırımlar, yeni rolü Arak dizisinde karşımıza 25 yaş daha büyük bir karakterle çıktı. İlker Kaleli ve Öykü Karayel’in başrolleri paylaştığı Arak dizisinde Yıldırımlar, Sema Sultan karakterine hayat veriyor. Usta oyuncu, karakterinin gerekliliği sebebiyle neredeyse 4 saat süren bir yaşlandırma makyajına tabi tutuldu. Uygulanan makyaj, Yıldırımlar’ın yüzüne, ellerine ve boynuna yapıldı ve bir peruk kullanıldı.

Yıldırımlar’ın dikkat çeken dönüşümünün ardından, hayranları bile onu tanımakta zorluk çekti. Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Arak’da; Mehmet Özgür, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Furkan Kalabalık ve Demircan Kaçel ile birlikte ön plana çıkan isimler arasında yer alan Bennu Yıldırımlar, dizinin hikayesinde Zeynep ve Kara karakterlerinin etrafında şekillenen olayları anlatıyor.

Bennu Yıldırımlar, Arak dizisi için makyaj ile 25 yıl yaşlandırıldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!