Bir Sevdadır dizi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yasin ile Yeşil’in hikayesi…

bir sevdadir dizi ko
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Sevdadır” dizisi, TRT 1 ekranlarına merhaba dedi. İzleyiciyi her Çarşamba ekran başına kilitleyen bu yeni dizi, Günay Günaydın’ın yönetmenliğini üstlendiği, Bozdağ Film’in titiz çalışması sonucu bir araya gelmiştir. Hikayenin başrol oyuncularını sevilen oyuncular Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler canlandırmaktadır.

bir-sevdadir-dizi-ko-1

Bir Sevdadır dizi konusu

Dizide; “Hayat futbola benzer” sloganıyla izleyiciye sunulan, popüler futbolcu Yasin ve hayatla zorlu bir savaş veren Yeşil’in yollarının kesiştiği bir hikaye işleniyor. Yeşil’in genç yaşında maruz bırakıldığı zorluklar ve Yasin’in karşı karşıya geldiği etkileyici olaylar, izleyicilere yürek burkan bir hikaye sunuyor.

bir-sevdadir-dizi-ko-2

Genç yaşta evlendirilme zorunda kalan Yeşil, gençlik yıllarını yaşayamadan hapishane hayatıyla tanışır. Yedi yıllık ağır bir hapis sürecinin ardından, dünyaya iki çocuk getirir: İshak ve Boncuk. Ancak içinde bulunduğu durum, geçmişte kalan kan davasını sona erdirememiştir. Yeşil, tahliye gününde bir intikam senaryosuyla karşılaşır. Ancak Yeşil, hapiste geçen yıllar boyunca boş durmaz, kendini ve çocuklarını geleceğe hazırlar.

Bir yandan yaşadığı tüm zorluklara rağmen hayata tutunma çabası, diğer yandan ünlü futbolcu Yasin’in etrafında şekillenen hikaye.

bir-sevdadir-dizi-ko-3

Bir Sevdadır oyuncuları

  • Sude Zulâl Güler Yeşil.
  • Feyyaz Şerifoğlu Yasin.
  • Sinan Tuzcu İshak Ali.
  • Sinem Öztürk Gülender.
  • Ekin Mert Daymaz Tufan.
  • Meral Çetinkaya.
  • Doğukan Polat.
  • Ahmet Yenilmez.

Bir Sevdadır nerede çekiliyor?,

TRT 1 yeni dizisinin çekimleri kapalı ve açık mekanlarda gerçekleştiriliyor. Yeni dizi Gebze, Kapadokya ve İstanbul’un bazı ilçeleri dizinin çekim yerleri arasında bulunuyor.

Bir Sevdadır fragmanı

Dizinin fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

YouTube video

Bir Sevdadır dizi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yasin ile Yeşil’in hikayesi…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!