Britney Spears’ten hayranlarını üzecek haber: “Müziğe asla geri dönmeyeceğim”

britney spears ten hayranlarini uzecek aciklama 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li dünya çapında ünlü pop yıldızı Britney Spears, müziğe bir daha dönmeme kararı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yeni bir albüm için görüşmeler yaptığına dair çıkan haberleri reddeden Spears, müziği sadece eğlence amaçlı yazdığını vurguladı.

britney spears ten hayranlarini uzecek aciklama 2

Britney Spears, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada müziğe geri dönme kararı almadığını belirtti. Albüm çalışmalarına dair çıkan söylentilere yanıt veren Spears, “Sadece açık olalım, çoğu haber saçmalıktır. Yeni bir albüm için rastgele insanlara görüşüyorum diye sürekli söylüyorlar. Müzik endüstrisine asla geri dönmeyeceğim.” ifadelerini kullandı.

Müziği sadece kişisel keyif ve eğlence amacıyla yazdığını vurgulayan Britney Spears, son iki yıl içinde 20’den fazla şarkı yazdığını belirtti. Spears, “Ben bir şarkı yazarıyım ve bunu gerçekten bu şekilde seviyorum. Başkalarının istediği biri olmamam gerekiyor; aslında kendimi bulma zamanı.” dedi.

britney spears ten hayranlarini uzecek aciklama kapak

Britney Spears kimdir?

Britney Jean Spears, 2 Aralık 1981 tarihinde doğmuş bir Grammy Ödüllü Amerikalı şarkıcı, dansçı ve oyuncudur. Spears, dünya genelinde 150 milyondan fazla kayıt satışıyla tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri olarak öne çıkmaktadır.

Amerikan müzik tarihinde en çok satan 8. kadın ve en çok satan en genç kadın şarkıcı unvanlarına sahiptir. 2009 yılında Guinness Rekorlar Kitabı’na 21. yüzyılın en iyi kadın şarkıcısı olarak geçmiştir. Forbes dergisinin 2003 yılındaki “En Zengin 25 Yaş Altı Ünlüler” listesinde birinci sırada, 2006 yılındaki “En Zengin Ünlüler” listesinde ise 100 milyon dolarlık servetiyle dokuzuncu sırada yer almıştır.

Britney Spears’ten hayranlarını üzecek haber: “Müziğe asla geri dönmeyeceğim”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!