Bülent Ersoy’dan sırlarıyla dolu bir Zeki Müren itirafı! Şok edici açıklamalarıyla gündemde kaldı

Türk sanat müziği dünyasının iki büyük ismi Bülent Ersoy ve Zeki Müren'in ilişkisi, Bülent Ersoy'un yaptığı itiraflarla gün yüzüne çıktı. Ersoy'un "Zeki beycim çok kıskançtı ve intihar etti" şeklindeki açıklamaları, dikkatleri üzerine çekti. Zeki Müren'in her gün ortalama 38 tane hap aldığı iddiasıyla birlikte, Ersoy'un cesedinin sakallarında pamuklar olduğunu söylemesi, merak uyandırdı. Sanatçının Zeki Müren ile son konuşmasını da anlattığı açıklamalarıyla şok etti. Bu itiraflar, sanat dünyasında büyük bir tartışma başlattı. #BülentErsoy #ZekiMüren #AşkHikayesi

bulent ersoy dan yen
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy, son zamanlarda yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle Zeki Müren ile ilgili yaptığı itiraflar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. TV8’de yayınlanan Demet Akalın ve Jess Molho’nun programına konuk olan Ersoy, Zeki Müren hakkındaki düşüncelerini samimi bir şekilde paylaştı.

Ersoy, “Zeki beycim çok kıskanç biriydi ve haplarını almazdı. Kendisini intihar etti dedim. Öldüğünde morgda gördüm, sakalları uzamıştı. Onun için kestirmeden intihar etti o, bunun kimse aksini söyleyemez” şeklinde konuştu. Bu açıklamalarıyla herkesi şok eden sanatçı, Zeki Müren’in her gün ortalama 38 tane hap aldığını iddia etti. Ancak bu rakamın değişebileceğini sözlerine ekledi.

bulent ersoy dan yen 1

Bülent Ersoy, Zeki Müren ile son görüşmesini de anlattı. O dönem İzmir’de olan Ersoy, Müren’in cesedini morgdan çıkarttırdığını söyledi. Cesedinin sakallarında pamuklar olduğunu ve temizlenmediğini belirten Ersoy, “Oya’yı da öyle görmüştüm. Sakalları uzamış, sakallarında pamuklar vardı. Halbuki onu bir yağla güzel temizleselerdi iyi olurdu” dedi. Ersoy, Müren’in yanına giderek “Bana hakkını helal et” dediğini ve asla terbiyesizlik yapmadığını vurguladı.

Bu açıklamaların ardından sosyal medya ve haber sitelerinde geniş yankı uyandı. Kullanıcılar, Bülent Ersoy’un Zeki Müren hakkında yaptığı itirafları tartışmaya başladı. İkili arasındaki ilişki, trajik sonla sonuçlanan bir aşk hikayesi mi yoksa daha farklı bir boyut mu taşıyor, merak konusu oldu.

Bülent Ersoy, Zeki Müren Hakkındaki İddialarına Devam Ediyor | Demet ve Jess’le Gel Konuşalım

Bülent Ersoy’dan sırlarıyla dolu bir Zeki Müren itirafı! Şok edici açıklamalarıyla gündemde kaldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!