Çağla Şıkel’in düğün telaşı! Ünlü mankenin ablası Berna Şıkel gelin oldu

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel göz kamaştıran bir doğal nikah seremonisi ile hayatını Murat Filcan ile birleştirdi. Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'nin nikah şahitliklerini yaptığı bu mutlu gün, ailenin ve dostlarının katılımıyla kutlandı, ancak Emre Altuğ'un yokluğu dikkat çekti. #BernaŞıkel #ÇağlaŞıkel #EvlilikTöreni

cagla sikel in dugun
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Magazin dünyası bugünlerde Şıkel ailesinin büyük sevinciyle çalkalanıyor. Ünlü model ve oyuncu Çağla Şıkel‘in büyük ablası Berna Şıkel, kalpleri yakan bir romantizmle hayatını Murat Filcan ile birleştirdi. Sevimli çiftin nikah şahitliklerini ise Çağla Şıkel ve Nail Gönenli yaptı.

Çağla Şıkel düğün gününde ablasıyla poz veriyor
Çiftin düğüne dair anılarını yansıtan resimler, özellikle Nail Gönenli’nin Instagram sayfasında yer aldı; dileklerini içeren “Çok mutlu olun çok,” notunu eklemeyi de ihmal etmedi.

Çağla Şıkel'in ablasının düğün günü fotoğraf
Çağla Şıkel de bu mutluluğu Instagram sayfasına taşıdı ve duygularını “Ne diyeceğimi bilemediğim tarifsiz bir mutluluk içerisindeyim… Çok mutlusunuz zaten. Hep çok mutlu olun canlarım,” cümleleri ile ifade etti.

Bern Şıkel'in düğün fotoğrafları
Berna Şıkel ve Murat Filcan’ın bu özel günlerine, ünlü modellik meslektaşları ve akrabaları da eşlik etti. Çağla Şıkel’in iki oğlu Uzay ve Kuzey de bu çekimlerde birlikte poz verdiler. Ancak, Şıkel’in çocuklarının babası Emre Altuğ’un düğünde olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Berna Şıkel ve Murat Filcan düğün günü fotoğrafı

Çağla Şıkel’in düğün telaşı! Ünlü mankenin ablası Berna Şıkel gelin oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!