Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı, lüks eviyle gündem oldu

Şükran Ovalı, doğum gününde paylaştığı pozlarla beraber sükse yapan lüks villasını da gözler önüne serdi. Ovalının bu paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi gördü. #şükranovalı #canererkin #lüksvilla

caner erkin in esi s
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sportif başarısı ve dinamik futbol stiliyle tanınan Caner Erkin ile yetenekli ve güzelliğiyle tanınan Şükran Ovalı, 2017 yılında birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar. Eşinden ve kızlarından oluşan mutlu aile tablosuyla her fırsatta gözler önüne serdiği ilişkisiyle tanınan Şükran Ovalı, en son doğum gününden özel karelerle gündem oldu.

Sosyalleşmeyi seven ve özel günlerini paylaşmaktan keyif alan Ovalı, her zamankinden farklı olarak doğum günü pozlarını yemyeşil bahçesiyle süslü evinin önünden paylaştı. ‘Ne güzel geldin 39’ notuyla paylaştığı pozlarıyla adından sıkça söz ettirdi.

Ovalı’nın paylaşımlarında mutlu ailesinin yanında gözden kaçmayan bir diğer önemli detay ise lüks yaşam alanı oldu.

Kendisini en son Savcı Derya karakteriyle izlediğimiz Şükran Ovalı, bu güne kadarki kariyeri süresince Ufak Tefek Cinayetler, Paramparça, Cinayet gibi birçok popüler yapımda önemli roller ile ekran karşısına çıktı.

Şükran Ovalı, başarı çıtasını her zaman yüksek tutan tavrı ve kişisel gelişimine verdiği önemle de dikkat çekiyor.


Şükran Ovalı’nın doğum günü paylaşımları ve lüks yaşam tarzı, herkesin dikkatini çekti.

Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı, lüks eviyle gündem oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!