Çocuktan Al Haberi’nin Kutu Bebek Ebrar’ıydı! Şimdi koca kız oldu; İşte son hali…

Çocuktan Al Haberi programının 'Kutu Bebeği' Ebrar Demirbilek, artık bir genç kadın! Son halleriyle hayranlarını şaşırtan Ebrar'ın büyümesine inanan yok. #EbrarDemirbilek #ÇocuktanAlHaberi #KutuBebek

cocuktan al haberi n
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebrar Demirbilek, yıllar önce Çocuktan Al Haberi programıyla ‘Kutu Bebek’ olarak tanıtmıştı kendini ve Türk izleyicinin kalbini çalmıştı. Tatlı halleri ve şirin ifadeleri ile hafızalara kazıyan Ebrar, ardından Hercai dizisinde Ebru Şahin’in kız kardeşi Gül karakteriyle tekrardan ekranlarda boy gösterdi.



Henüz küçük yaşlarına rağmen oyunculuk yeteneği ile ön plana çıkan Ebrar, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi Çocuk Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Şimdilerde ise o küçük kız, genç bir kadına dönüştü. Son görüntülerini görenler, Ebrar’ın bu kadar hızla büyüdüğüne inanamıyor.

Sosyal medya hesabından düzenli olarak yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin karşısına çıkan Ebrar Demirbilek’in büyümüş hali hayranlarını adeta büyülüyor. İşte Ebrar’ın son halleri…

Çocuktan Al Haberi’nin Kutu Bebek Ebrar’ıydı! Şimdi koca kız oldu; İşte son hali…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!