Hayko Cepkin’in 30 yıl önce maçta çekilen görüntülerini görenler tanıyamadı

Yıllar geçtikçe değişen yüzü ile Hayko Cepkin geçmişin kapılarını açtı ve bizleri otuz yıl önce bir Beşiktaş maçına davet etti. Mükemmel bir nostalji! #HaykoCepkin #Nostalji #FutbolAnıları

hayko cepkin in 30 y
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol düşkünü olduğu kadar müziği de yüreğinde taşıyan popüler sanatçı Hayko Cepkin, hayranlarını otuz yıl önce çekilen bir futbol maçı anısıyla şaşırttı. Sosyal medya üzerinde aktif ve sık sık farklı konularla gündeme gelen Cepkin, bu defa bir Beşiktaş maçında çekilmiş bir tribün fotoğrafıyla adeta yıllar arasında bir zaman yolculuğuna çıktı.

Hayko Cepkin, paylaşımında, “Yeni açıkta maçın başlamasını bekliyoruz muhtemelen. Klasik şapkam ve delik deşik montum. Amir Necim arkadaşım 93-94 sezonu Kocaeli ile kupa maçının özetini denk gelip seyrederken beni fark etmiş. İşin tuhafı biz daha arkadaş değilken o da aynı maçta tribündeymiş. Elimdeki tek arşiv olacak tribündeki tek görüntümü bulduğu için çok teşekkürler valla çok mutlu oldum” dedi.

Cepkin’in eğlenceli paylaşımı hayranlarından büyük beğeni aldı. Sanatçının bu eski görüntüsü, Hayko Cepkin’in nasıl olduğu kadar değiştiğini de gözler önüne serdi.

Hayko Cepkin’in 30 yıl önce maçta çekilen görüntülerini görenler tanıyamadı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!