Defne Samyeli derin dekoltesiyle olay yarattı! ‘Yaktın ortalığı’

Sanat camiasının önemli ismi Defne Samyeli'nin iddialı dekolteli fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Güzel şarkıcının paylaşımlarına takipçileri yoğun beğeni ve yorum yağdırdı. #DefneSamyeli #Dekolte #SosyalMedya

defne samyeli derin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Billur sesi ve etkileyici paylaşımları ile magazin camiasının önde gelen isimlerinden Defne Samyeli, sosyal medya hesabına yüklediği bir dizi fotoğraf ile büyük ilgi çekti. Öncesinde sunucu ve aktör olarak bilinen Samyeli, şimdilerde ise müzik dünyasında boy gösteriyor.

Defne Samyeli

Güzelliği ve fiziksel duruşuyla 51 yaşında hala insanlara ilham vermeyi başaran Samyeli, iddialı tarzını sergilediği paylaşımlarıyla sık sık konuşulan konular arasına giriyor. Takipçilerinin gözdesi olan Samyeli’nin sosyal medya hesabından yaptığı bu tür gönderiler, genellikle kullanıcıların paylaşımlar arasında yoğun beğeni ve yorum alıyor.

Defne Samyeli

Birkaç gün önce, Instagram’da paylaştığı derin dekolte içeren fotoğraflarıyla herkesin ilgi odağı haline gelen Samyeli, sosyal medya dünyasını sarsmaya devam ediyor. 51 yaşındaki starın paylaşımına gelen olumlu yorumlar ve beğeniler, fotoğrafların ne kadar büyük bir etki yarattığını gösteriyor. İşte, Defne Samyeli’nin son dönemde Instagram hesabında paylaştığı ve birçok kişinin konuştuğu o pozlar…

Defne Samyeli
Defne SamyeliDefne Samyeli
Defne Samyeli

Defne Samyeli derin dekoltesiyle olay yarattı! ‘Yaktın ortalığı’
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!