Emrah’ın küçük oğlu Elyesa için yaptığı paylaşım tepki topladı:!

emrahin elyesa payla
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk müzik dünyasının tanınmış figürlerinden olan ve bir zamanlar ‘Küçük Emrah’ olarak bilinen sanatçı Emrah Erdoğan’ın karmaşık aile hayatı bir kez daha gündemde. Emrah’ın uzun süre araya mesafe koyduğu oğlu Tayfun Erdoğan, kısa bir süre önce Eda İrap adlı sevgilisiyle dünya evine girdi. Ancak bununla beraber ortaya ilginç bir durum çıktı; Emrah’ın düğünde yer almaması ve konuyla bağlantılı olarak sosyal medyada hiçbir yorum yapmaması gözden kaçmadı.

Emrah ve eşi Ebru Güzel’ın çocukları Elyesa ve Eleysa, 2014 ve 2017’de doğdu. İkilinin çocukları özellikle medyanın dikkatinden uzak tuttuğu bir gerçek.

Emrah, yakın zamanda sosyal medya hesabından küçük oğlu Elyesa’nın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Emrah mesajında;

“Canım oğlum benim Elyesam hayatımın anlamı, dünyamın ışığı sen benim canımsın canımın içisin…

“Bugün 9 yaşına girdin”

Bugün 9 yaşına girdin aslan oğlum, büyüyorsun seninle gurur duyuyorum benim akıllım benim yakışıklım…

“Şükürler olsun”

Şükürler olsun Allah’ıma bana bugünleri gösterdiği için.

İyi ki senin gibi bir evladım var iyi ki senin babanım, yüce Allah’ım sana sağlıklı mutlu ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah…

Ömrümün sonuna kadar dağ gibi arkandayım, yanındayım senin, seni çok seviyorum…

Hiçbir zaman unutma sen benim Kalbimsin.”

Ünlü sanatçının bu sevgi dolu mesajı, özellikle büyük oğlu Tayfun’la olan ilişkisine olan ilgisizlik ve uzaklık nedeniyle takipçileri tarafından oldukça eleştirildi. Bu duygusal paylaşımın ardından Emrah gelen ve özellikle Tayfun’a olan soğuk tavrını sorgulayan eleştiri ve tepki yağmuruyla karşı karşıya kaldı ancak Emrah, her zamanki gibi bu konudaki tepkilere karşı suskun kalmayı tercih etti.

Emrah’ın küçük oğlu Elyesa için yaptığı paylaşım tepki topladı:!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!