Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı

Belediye Başkanı ve ünlü aktör Erdal Beşikçioğlu, kariyerindeki bu yeni görevi olan nikah kıyma görevini ilk defa gerçekleştirdi. Türkiye'nin en tanınmış yüzlerinden biri olan Beşikçioğlu, hem oyunculuk kariyerine hem de belediye başkanlığı görevine devam ediyor. #ErdalBeşikçioğlu #BelediyeBaşkanı #NikahTöreni

erdal besikcioglu b
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin tanınmış aktörlerinden biri olan Erdal Beşikçioğlu, oyunculuk yeteneğinin yanı sıra politik kariyerinde de heyecan verici bir döneme girdi. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilen Beşikçioğlu, kariyerinde yeni bir sayfayı çevirerek ilk resmi nikahını kıydı.

Başkan Beşikçioğlu’nun bu özel anı, Etimesgut Belediyesi’nin X hesabından canlı olarak yayınlandı ve seçmenler büyük ilgi gösterdi. Nikah töreninde, Berkay Dinçsoy ve Mine Kaya çiftine ömür boyu mutluluklar dileyen Beşikçioğlu’nun samimiyeti büyük beğeni topladı.

Erdal Beşikçioğlu, yüzde 56.62 oy alarak Etimesgut Belediye başkanı seçildikten sonra, oyunculuk kariyerindeki etkinliklerine de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tatbikat Sahnesi’nde “Acting” oyunuyla seyirci karşısına çıkan yetenekli aktör, artık belediye başkanı olarak hayranlarının ve seçmenlerinin karşısına çıkıyor.

Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!