Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, görevi devraldı

Ödüllü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP tarafından Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçildi ve koltuğa oturdu. Uzun yıllar boyunca MHP ve AK Parti'nin yönettiği ilçeyi Beşikçioğlu kazandı. Koltuğunu devraldığı yer, bağlı bulunduğu belediyedeki makam odasıydı. Koltuğun makam odasında olmadığı görüldü. Beşikçioğlu törenin ardından projelerini sosyal medyadan paylaştı. #Etimesgut #BelediyeBaşkanı #ErdalBeşikçioğlu

etimesgut belediye b 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, siyasi çizgide CHP tarafından Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak tanıtıldı. Son yirmi yılını MHP ve AK Parti’nin yönetiminde geçiren ilçenin yeni sahibi, seçim zaferiyle Beşikçioğlu oldu. Görevini bugün resmen üzerine alarak Etimesgut’ta 203 bin seçmenin oyuyla yüzde 56.62’lik bir başarı elde etti.

Erdal Beşikçioğlu

Devir teslim törenine MHP’li Enver Demirel’in katılmamasına rağmen, Beşikçioğlu başkanlık yetkisi ve belediye mührünü Etimesgut Belediye Başkan Vekili Cemal Satılmış’ın elinden teslim aldı. Beşikçioğlu’nun başkanlık koltuğunun makam odasında bulunmaması gözlerden kaçmazken, koltuğun el yoluyla getirildiği sıralarda “Koltuk uçarak geliyor, vatandaş bile getirdi” demesi gülüşmelere neden oldu.

etimesgut belediye b 3

Tören sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden planladığı projeleri takipçileri ile paylaşan Beşikçioğlu, Eryaman ve Çayyolu Metrosunu birleştirecek olan raylı sistem projesinin Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

etimesgut belediye b

Etimesgut’ta henüz bir öğrenci yurdu olmaması ve sınırlı sayıda sosyal ve kültürel etkinliklere dikkat çeken Beşikçioğlu, bu sorunların çözümü için çalışacağını belirtti. Beşikçioğlu, seçim kampanyası boyunca karşılaştığı ve kendisinden Vali filmindekine benzer bir yönetim biçimi isteyen vatandaşlarına da cevap verdi: “Artık belediye de film gibi olacak. Protokol kapıları kalkıyor, vatandaşın talepleri gerçek oluyor.”

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, görevi devraldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!