Erkeklerde estetik furyası! Cenk Eren de yüzünü gerdirdi

Sanat dünyasında estetik operasyonlar gittikçe normalleşirken, Cenk Eren de bu trendi takip eden erkek ünlüler arasına katıldı. Yüz gerdirme operasyonu geçiren Eren, yeni haliyle hayranlarını sosyal medyadan haberdar etti. #CenkEren #EstetikOperasyon #YüzGerdirme

erkeklerde estetik f
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda, magazin dünyasında sıklıkla estetiğe yönelen ünlüler arasına erkeklerin de katılmaya başladığını gözlemliyoruz. Kadın ünlüler arasında yaygın olan bu trende, erkek ünlüler de ilgi göstermeye başladılar. Rafet El Roman ve Gökhan Özen’ın yüzleri üzerindeki dramatik değişiklikler kamuoyunda uzun süre konuşuldu ve tartışıldı. Kimi insanlar bu durumu eleştiri konusu yaparken, bazıları da bu durumu kabul etmekte zorlandı.

Bu iyileştirme trendine bir başka isim eklendi; popüler sanatçı Cenk Eren. Yüz gerdirme operasyonu geçiren ünlü şarkıcı, yeni halini sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı.

Cenk Eren, sosyal medya paylaşımında takipçilerinin merakını “Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz. 9. gün teşekkürler Dr. Serhat Tuncer.” sözleriyle giderdi. Ayrıca yeni çıkardığı şarkı “Sar Be” için de görüş belirlemelerini istedi.

Erkeklerde estetik furyası! Cenk Eren de yüzünü gerdirdi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!