Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 28 Şubat Çarşamba puan durumu ne?

Bugün Gelinim Mutfakta'da heyecan doruktaydı! 28 Şubat 2024'te yapılan değerlendirmede en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan gelin sonunda belli oldu. Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan yarışmada Yeşim, Gözde, Tuğba ve Şafak arasındaki rekabet büyük bir heyecana sahne oldu. Haftanın ikinci gününde de birincilik mücadelesi sürerken, izleyiciler merakla bugünün birincisini bekliyordu. Peki, bugün çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar! #gelinimmutfakta #çeyrekaltın #kimkazandı

gelinim mutfakta
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta‘da heyecan dolu bir gün daha geride kaldı! 28 Şubat Salı gününe damgasını vuran rekabetin ardından, merakla beklenen çeyrek altını kazanan gelin belli oldu. Nursel Ergin’in ustalıkla sunduğu programda, gelinler arasındaki rekabet her geçen gün daha da kızışıyor. İzleyiciler, bugün hangi gelinin çeyrek altını kazandığını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

gelinim mutfakta 28 subat

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1. OLDU, ÇEYREK ALTINI KAZANDI?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün en yüksek puanı toplayarak çeyrek altını kazanan gelin Gözde oldu.

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 28 Şubat Çarşamba puan durumu ne?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!