Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 27 Şubat Salı puan durumu ne?

gelinim mutfakta
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? “Gelinim Mutfakta” heyecanı devam ediyor! 27 Şubat Salı günü yaşanan mücadelede çeyrek altını kimin kazandığı merak konusu oldu. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen ve Kanal D’nin sevilen yarışma programı olan “Gelinim Mutfakta”, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Hafta boyunca her gün ekranlara gelen programda gelinler arasındaki rekabet kıyasıya devam ediyor. Şimdi ise gözler, günün birincisinin kim olacağına çevrildi. Detaylar ve puan durumu merakla bekleniyor.

gelinim mutfakta 27 subat kazanani kim

GELİNİM MUTFAKTA 27 ŞUBAT ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta” programının heyecan dolu bölümünde, haftanın ikinci gününde çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu: Şafak! Kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak öne çıkan Şafak, izleyicileri ve diğer yarışmacıları şaşırtmayı başardı. Bu başarısıyla adını bir kez daha duyuran Şafak, programın ilerleyen bölümlerinde de dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

GELİNİM MUTFAKTA 27 ŞUBAT PUAN DURUMU

27 Şubat Salı günü Gelinim Mutfakta puan durumu şöyle;

  • TUĞBA: 15
  • ŞAFAK:15
  • GÖZDE: 15
  • YEŞİM: 12
Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 27 Şubat Salı puan durumu ne?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!