Gözyaşlarını tutamayan Wanda Nara: “Ailemi gerçekten çok özlüyorum”

wanda nara gozyaslar
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri olan tanınmış televizyon yıldızı Wanda Nara, dans yeteneklerini göstereceği bir yarışma programı için sevdiklerini geride bırakarak Türkiye’den ayrılmıştı. Kendisini Arjantin’deki popüler dans yarışması ‘Yıldızlarla Dans’ programında izleyicilere sunan Nara, İtalyan bir TV programına durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Nara, antrenman süreçlerinin son derece yorucu olduğunu belirtti. Her bir performansın hazırlığı için saatlerce çalıştığını ve bu süreç sonunda tükenmiş hissettiğini dile getirdi.

Aile hayatına dair konuşan Wanda, geçtiğimiz hafta ailesinin yanına döndüğünü ve üç gün geçirdiğini anlattı. Ayrıca, kızının okul notlarından dolayı endişeli olduğunu, kendi yokluğunun kızının notlarını olumsuz etkilediğini hissettiğini de açıkladı. Bu noktada, ailesini özlemesi karşısında duygularını gizleyemedi ve gözyaşları ile konuşmaya devam etti.

Yarışmaya katılımı hakkında konuşan Wanda Nara, dans ettiği gösterilerin iyi olduğunu gösterme çabası olduğunu ifade etti ve yarışmayı kabul etmesinin sebebihin sağlık durumunun stabil hale gelmiş olması olduğunu vurguladı. Doktorları ile görüştükten sonra dans etmek için güçlü hissettiğini, ancak hastalığı sebebiyle hala bazı zorluklar yaşadığını anlattı.

Dans yarışmasının ritmi hakkında da konuşan Nara, kendi zamanlamasının hayallerinden daha kısıtlı olduğunu belirtti. Genellikle bir dans rutinini hazırlamak için sektörde 15-20 gün olduğunu, fakat kendisinin bunun için sadece 4 günü olduğunu belirtti. Bu sürenin yetersiz kaldığından ve çeşitli dans ritimlerini daha önce bilmediği ve öğrenmek için çok az zamanı olduğundan bahsetti.

Gözyaşlarını tutamayan Wanda Nara: “Ailemi gerçekten çok özlüyorum”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!