Sıla Türkoğlu’nun yıllar önce çekilen estetik hali ortaya çıktı

Sıla Türkoğlu'nun doğal ve samimi hali ile babasının doğum gününü kutladığı videonun sosyal medyada yayınlanması büyük ilgi gördü. Türkoğlu, oyunculuğu ve estetik pozları ile adından söz ettirse de, bu videoda daha doğal ve samimi bir görüntüsü ile dikkat çekti. #SilaTurkoglu #NaturalLook #Flashback

sila turkoglu nun yi 4
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde başarılı oyunculuk performansıyla beğeni kazanan Sıla Türkoğlu‘nun geçmişine ait görüntüler, büyük ilgi gördü. Yayınlanan videoda Türkoğlu’nun babasının doğum gününü oldukça doğal ve samimi bir görünümle kutladığı görüldü.

sila turkoglu nun yi 6

Şimdilerde başarılı oyunculuk performansı ve modaya yönelik estetik pozlarıyla dikkat çeken Türkoğlu, bu görüntülerde babasının doğum gününü kutlarken doğal ve samimi halleriyle öne çıkıyordu. Türkoğlu’nun ilk oyunculuk deneyimi, 2018’de rol aldığı Ağlama Anne dizisi oldu.

1999 yılında İzmir’de doğan Sıla Türkoğlu, lise yıllarında oyunculuk üzerine eğitim aldı ve kısa süre içinde dizi setlerini tanıdı. Türkoğlu, İzmir’deyken ailesiyle birlikte sade ve mütevazi bir yaşam sürüyordu.

Ağlama Anne’deki rolünün ardından 2019’da Yemin ve 2020’de Emanet dizilerindeki performanslarıyla geniş bir izleyici kitlesi oluşturdu.

Sıla Türkoğlu’nun yıllar önce çekilen estetik hali ortaya çıktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!